MODNA IKONA

Glamurozna kombinacija Nine Badrić na beogradskim ulicama

Ispred jednog beogradskog hotela, Nina je pozirala u predivnoj kombinaciji sivih elegantnih džak-pantalona i klasične bijele košulje

Nina Badrić - Avaz
Nina Badrić  - Avaz
Nina Badrić - Avaz
Nina Badrić - Avaz
Nina Badrić - Avaz
+4
Dž. V.

prije 2 dana

Nina Badrić, dama koja nikada ne promaši kada je u pitanju stil, još jednom je očarala svojim modnim izborom u Beogradu, donoseći dašak njujorške elegancije. 

Ova talentovana pjevačica, osim svojih izvanrednih vokalnih sposobnosti, postala je i simbol dobrog stila, pokazujući kako i dnevna kombinacija može biti glamurozna i autentična.

Ispred jednog beogradskog hotela, Nina je pozirala u predivnoj kombinaciji sivih elegantnih džak-pantalona i klasične bijele košulje. Košulja je bila uvučena u pantalone, a masivan kaiš, koji djeluje poput mašne, dodatno je naglasio cijeli izgled. Uz to, odabrala je cipele s visokim potpeticama, slične onima koje je Keri Bredšou (Bradshaw) proslavila u seriji "Seks i grad" – elegantne, sa špic i ukrasom u obliku velike šnale, koje su odevnu kombinaciju podigle na viši nivo.

Ovaj stajling, koji zrači otmjenošću, dobija posebnu živost uz pažljivo odabrane detalje. Dugi zlatni lanac sa medaljonom u obliku slova N imao je važno mjesto u ovoj modnoj priči, a cijeli dojam upotpunila je moćna frizura. 

Nina je savršeno stilizovala svoju kraću kosu, postigavši "mokri" izgled koji dodatno naglašava njenu sofisticiranost.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.