BEOGRAD

Nina Seničar i Viktor Savić na premijeri filma Alekse Balaševića: Plijenili elegancijom i ljepotom

Glumica i manekenka pojavila se u satenskoj haljini boje trula višnje na bretele, sa puštenom kosom, bez vidljivog nakita i diskretnom šminkom

Seničar i Savić - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
N. Aj.

prije 4 dana

Scenarijski i producentski prvenac Alekse Balaševića, sina pokojnog Đorđa Balaševića, film "Megan: Između vode i vatre" i premijera u Sava Centru u Beogradu, okupila je mnoge pripadnike filmske i zabavne industrije. Na premijeri filma pojavila se glumačka postava koja uključuje Enisa Bešlagića, Vojina Ćetkovića, Aleksandra Radojičića, Jovanu Balašević, Petra Božovića, Aleksandra Gavranića, Vasu Bakočevića, Maju Berović, Dušana Džakića, Iona Bečtea, Genadija Bojarkina, Blagoja Veselinova, Ivu Krajnc i mnoge druge.

I svi su izazvali podjednaku pažnju, ali jedan par je posebno zasijao.

Nina Seničar i Viktor Savić došli su zajedno na premijeru i zasjenili crveni tepih svojom pojavom. Srbijanska glumica i manekenka pojavila se u satenskoj haljini boje trula višnje na bretele, sa puštenom kosom, bez vidljivog nakita i s veoma diskretnom šminku. Na nogama je nosila zlatne otvorene sandale, a u rukama je imala veoma malu, ali upečljativu torbicu.

Savić joj je parirao u elegantnom crnom odijelu, klasičnog kroja sa bijelom košuljom, bez kravate, ali zadenutom maramicom u reveru.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.