OSTALI U DOBRIM ODNOSIMA

Demi Mur o stanju Brusa Vilisa: Moramo prihvatiti stvari onakvima kakve jesu

Nemojte se držati toga ko su oni bili ili ko želite da budu, već ko su oni u ovom trenutku, dodala je

Demi Mur i Brus Vilis. Instagram

Avaz.ba

prije 3 dana

Demi Mur je podijelila novosti o stanju bivšeg supruga Brusa Vilisa, dok se glumac bori sa frontotemporalnom demencijom.

U petak se 61-godišnja glumica pojavila u emisiji The Drew Barrymore Show, a 49-godišnja voditeljica i glumica Dru Berimor se najprije prisjetila njihovog zajedničkog rada na filmu iz 2003. godine, Čarlijevi anđeli: Punom brzinom.

- Kada smo snimali Čarlijeve anđele, Brus je došao i jednostavno se pridružio, otvorio je film. Radile smo s njim - prisjetila se Barimor, koja glumca poznaje gotovo cijeli život, još iz vremena kada je, kako kaže, zarađivao kao barmen u njujorškom Cafe Centralu.

Barimor je pitala koleginicu Demi Mur, bivšu Vilisovu suprugu, kako je on sada, prenosi The New York Post.

Demi Mur otkrila koje savjete daje svojim kćerkama

- S obzirom na sve, stabilno je - odgovorila je Mur, koja je sa zvijezdom brojnih akcionih hitova bila u braku od 1987. do 2000. godine, tokom kojeg su dobili kćerke Rumer (36), Skaut (33) i Talulu (30).

U daljem razgovoru, otkrila je savjete koje daje svojim kćerkama dok se nose sa očevim zdravstvenim problemima.

- Ono što kažem svojoj djeci je da ljude prihvate onakve kakvi su sada. Nemojte se držati toga ko su oni bili ili ko želite da budu, već ko su oni u ovom trenutku. U tome ima toliko ljepote, radosti i ljubavi - rekla je Demi.

Također je otkrila da se trudi da provodi što više vremena sa Vilsom i njihovom porodicom.

Nakon razvoda, bivši par je ostao izuzetno blizak. Demi Mur je čak prisustvovala Vilisovom vjenčanju 2009. godine, kada se oženio sa Emom Heming Vils, s kojom ima kćerke Mabel (12) i Evelyn (10).

Glumica je bliska i sa Emom, a cijela porodica često zajedno slavi praznike i rođendane. Prije četiri godine, čak su bili zajedno u karantinu u Ajdahu tokom pandemije COVID-19.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.