PJEVAČICA

Šer odustala od borbe za starateljstvo nad 48-godišnjim sinom

Najnoviji izvještaji sugerišu da su Šer i Elajdža uspjeli da se dogovore van sudnice i sada se usmjeravaju na obnovu porodične veze

Instagram

Avaz.ba

prije 4 dana

Šer je odlučila da povuče svoj zahtjev za starateljstvo nad sinom Elajdžom Bluom Almanom, prenose američki mediji. Pjevačica je, prije devet mjeseci, podnijela zahtjev tvrdeći da njen 48-godišnji sin ima ozbiljne probleme sa zloupotrebom droge.

Međutim, najnoviji izvještaji sugerišu da su Šer i Elajdža uspjeli da se dogovore van sudnice i sada se usmjeravaju na obnovu porodične veze.

U izjavi koju su za strane medije dostavili advokati Elajdže, Ejvi Levi i Stiven Brumer, navedeno je:

- Uspješno smo zastupali Elajdžu, te je Šer svojevoljno povukla zahtjev. Ovaj ishod omogućava da se obje strane fokusiraju na ozdravljenje i obnovu porodičnih veza, proces koji je započeo s medijacijom, a sada se nastavlja.

Na sudskom saslušanju 13. septembra ni pjevačica ni njen sin nisu bili prisutni. Šerina advokatica, Gabrijela Vajdal, potvrdila je da su “privatno riješili sva pitanja,” što je dovelo do odluke da Šer povuče zahtjev. Međutim, Vajdal je naglasila da će Šer, ukoliko bude potrebno, imati mogućnost da ponovo podnese zahtjev za starateljstvo.

Podsjećamo, Šer je u decembru prošle godine angažovala advokate, ističući da je starateljstvo nad sinom “hitno potrebno” zbog straha da on “neće doživjeti sljedeću godinu.” 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.