VELIKI USPIJEH

Sergej Ćetković priprema četiri koncerta u Lisinskom

Tu su se dogodili neki od najvažnijih trenutaka moje karijere

Sergej Ćetković. Extra FM/Gordan Svilar

S. Čengić

prije 5 dana

Jedan od najomiljenijih kantautora regionalne muzičke scene, Sergej Ćetković, održat će čak četiri uzastopna koncerta u zagrebačkoj dvorani "Vatroslav Lisinski", 21., 22., 23. i 24. Oktobra. Publici je obećao nezaboravne večeri ispunjene glazbom, emocijama i jedinstvenom atmosferom koja je postala zaštitni znak njegovih nastupa.

Gostujući na Extra FM-u, omiljeni pjevač Sergej Ćetković izrazio je zahvalnost svojoj vjernoj publici u Zagrebu i otkrio da Lisinski zauzima posebno mjesto u njegovom srcu.

Sergej Ćetković. Extra FM/Gordan Svilar

- Ne znam kako da opišem svoju povezanost s Lisinskim i zagrebačkom publikom. Ovaj grad i ova dvorana za mene su posebni. Tu su se dogodili neki od najvažnijih trenutaka moje karijere. Publika u Zagrebu ima nevjerojatnu energiju. Siguran sam da će i ove četiri večeri biti nezaboravne - kazao je Ćetković.

Osim što je najavio raznoliki repertoar, koji će uključivati njegove najveće hitove poput "Pogledi u tami" i "Još volim te", Sergej je istaknuo da će izvoditi i pjesme s novog albuma "Kofer", kojeg je publika s nestrpljenjem iščekivala. Uz to, spomenuo je i goste iznenađenja, no, kako kaže, "ako otkrijem tko su, više neće biti iznenađenje".

Sergej Ćetković. Extra FM/Gordan Svilar

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.