BIVŠA PRVA DAMA SAD

Melanija Tramp otkrila kad objavljuje svoje memoare: "Bitno je da čujete moju perspektivu i istinu"

Njen ured ih opisuje kao snažnu i nadahnutu priču o ženi koja je utrla vlastiti put, premostila sve nedaće i "definirala osobnu izvrsnost"

Melanija je u julu najavila da objavljuje memoare. Instagram

E. Ag.

6.9.2024

Bivša prva dama Amerike Melanija Tramp (Melania Trump) ove jeseni objavljuje memoare pod nazivom „Melania“. To su njeni prvi memoari i izlaze 1. oktobra, prije predsjedničkih izbora.

Melanija se tim povodom javila na X-u te rekla da je vrijeme za njenu "priču, perspektivu i istinu". "Pisanje ovih memoara za mene je bilo duboko lično i promišljeno putovanje", rekla je u objavljenom videu.

- Kao osoba koja izrazito drži do privatnosti često sam bila predmet javnog suda i krivog predstavljanja, stoga osjećam odgovornost da razjasnim činjenice. Vjerujem da je važno podijeliti svoju perspektivu: istinu - dodala je.

U objavljenom videu Melanija gleda u kameru i govori, a na trenutke se pokazuju scene iz njenog vremena u Bijeloj kući.

Melanija je u julu najavila da objavljuje memoare. Njen ured ih opisuje kao snažnu i nadahnutu priču o ženi koja je utrla vlastiti put, premostila sve nedaće i "definirala osobnu izvrsnost". Knjiga, navodi se, obiluje ličnim pričama i porodičnim fotografijama koje dosad nije podijelila s javnošću.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.