NEDAVNO SE RAZVELA

Ko je novi dečko Meline Džinović: On je uspješan i bogat, evo koliko je stariji od nje

Ona se poslije svega iz Beograda preselila na Azurnu obalu

Melina Džinović - Avaz
Melina Džinović - Avaz
Melina Džinović - Avaz
Melina Džinović - Avaz
Melina je u policiji negirala krivicu - Avaz
El. T.

31.8.2024

Modna kreatorka Melina Galić nedavno se razvela od Harisa Džinovića, a od kada su vijesti od njihovom razlazu procurile u medije, vlada veliko interesovanje za ovaj, sada već bivši, par.

Preselila se na Azurnu obalu

Ona se poslije svega iz Beograda preselila na Azurnu obalu, tvrde domaći mediji.

Tamo je odlazila i u aprilu, u jeku razvoda, a mjesecima je krila od javnosti da planira selidbu daleko od Srbije, a još proljetos je tražila idealan stan u Monaku, piše telegraf.rs.

Potraga za stanom je potrajala, pa je gotovo svakodnevno razgledala nekretnine, a o njenom boravku u pomenutoj zemlji naširoko se pisalo prije nekoliko mjeseci.

Ona je i ranije isticala koliko voli da odlazi u Monako, a sad tu i živi.

- Melina sada živi na Azurnoj obali, preko mjesec dana je tamo. Vidjeli ste i sami, nije se oglašavala povodom razvoda od Harisa. Jednostavno žena je ostavila sve iza sebe i krenula dalje. Ima planove za svoju budućnost, želi da živi i uživa u životu, raduje se svemu onom novom što joj donosi ovaj novi početak. Preseljenje nije mala stvar, ali ona se lako adaptirala. Novi ljudi... - rekao je navodno dobro upućen izvor za Blic.

Osim vijesti o preseljenju, sada se pominje i novi partner bivše žene Harisa Džinovića.

Novi partner

Naime, Melina već nešto više od pola godine uživa u romansi sa dvije godine starijim biznismenom, otkrio je izvor za Alo.

- Svima je jasno da je brak Melina i Harisa odavno izgubio sjaj i da je bilo pitanje dana kada će se razvesti. Iako je njihov odnos počeo da se hladi mnogo prije nego je ona napustila porodičnu vilu, uspjela je da sakrije da je pravi razlog zbog kog je stavila tačku na taj brak muškarac kog je upoznala protekle godine i sa njim uplovila u romansu - otkrio je tada naš izvor koji priznaje da se radi o čovjeku koji već decenijama važi za jednog od najpoželjnih ljudi sa javne scene.

- Osim što je moćan, uspješan i bogat, njen novi emotivni partner važi za najpoželjnijeg muškarca otkako se pojavio na sceni. Njegovo bogatstvo, moć i izgled bili su dovoljan razlog da osvoji Melinu koja je godinama bila nezadovoljna svojim brakom. Svaki slobodan trenutak koriste da budu zajedno, a on je obasipa skupocijenim poklonima i pažnjom, pa se osjeća kao zaljubljena tinejdžerka. S obzirom da je njemu posao primaran i da želi da slika koja postoji o njemu bude neisprljana, dogovorili su se da kriju da su zajedno dok god mogu. Njihovi bliski prijatelji oduševljeni su tom vezom, i često se šale da ona konačno ima partnera koji ide uz nju - navodi izvor uz tvrdnje da se golupčići viđaju u njegovom luksuznom stanu.

Ko je novi dečko Meline Džinović?. Paparazzo lov Pink / Youtube

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.