NAKON 2 GODINE BRAKA

Evo šta je Dženifer Lopez navela kao razlog razvoda od Bena Afleka: Sve stalo u dvije riječi

Pjevačica je navela kako s Benom ne živi od 26. aprila 2024. godine

Par nije potpisao predbračni ugovor. Instagram

E. Ag.

23.8.2024

Dženifer Lopez (Jennifer) na datum druge godišnjice braka s Benom Aflekom (Affleck) podnijela je zahtjev za razvod. Sada je otkriveno kako je u papirima za razvod zatražila da joj se vrati prezime Lopez, jer je nakon vjenčanja s Benom uzela njegovo prezime. 

Pjevačica je navela kako s Benom ne živi od 26. aprila 2024. godine, a Daily Mail koji ima uvid u papire koje je predala sudu, piše kako je kao razlog rastave navela „nepomirljive razlike“.

Par nije potpisao predbračni ugovor prije nego što se vjenčao u julu 2022., otkriva izvor blizak paru. Bez sklopljenog predbračnog ugovora, njihove pojedinačne zarade u posljednje dvije godine, bilo da se radi o filmskim i muzičkim projektima, zajedničke su. 

Dženifer, čije se bogatstvo procjenjuje na 400 miliona dolara, snimila je četiri filma otkako se udala za Bena, uključujući dokumentarac "This Is Me... Now: A Love Story" koji je vrijedan 20 miliona dolara i koji je sama finansirala, te u njemu gledateljima pruža uvid u novo poglavlje života s Benom, piše Večernji.hr.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.