PRATIOCI IZNENAĐENI

Supruga Darka Lazića pokazala stomak u 8. mjesecu trudnoće: "Ugojila sam se samo 3 kilograma"

I vjerujte da ne poznajem nijednu trudnicu koja je vodila računa o ishrani, a ugojila se više od onoga što je "normalno", tvrdi Katarina

Katarina privukla pažnju svojom objavom. Instagram

E. Ag.

19.8.2024

Supruga folkera Darka Lazića, Katarina, veoma je aktivna na društvenim mrežama, gdje sa svojim pratiocima dijeli svoja iskustva o trudnoći.

Kaća je u osmom mjesecu trudnoće i na svojim mrežama često objavljuje slike svog tijela, odnosno trudničkog stomaka.

Naime, ovog puta komentare na mrežama izazvala je njena najnovija fotografija na kojoj pozira golog trudničkog stomaka, a pažnju je privukao njen izgled, odnosno kilaža.

- Pošto su se svi osvrnuli na moj izgled u 8. mjesecu, moram da kažem da nisam napisala da izgled u trudnoći zavisi od toga šta i koliko jedete, napisala sam da broj kilograma koji ćete dobiti zavisi od ishrane. I vjerujte da ne poznajem nijednu trudnicu koja je vodila računa o ishrani, a ugojila se više od onoga što je "normalno" , a to je za trudnoću sa jednom bebom do 12-13 kg, a sa blizanačkom trudnoćom do 20 kg. Moram da naglasim, da nisam rekla da svi trebate da se ugojite samo 3 kg kao i ja, samo sam napisala moj primjer. A sasvim je normalno da to bude više od 3 kg, tačnije ne više od 13 kg do kraja 9. mjeseca ili do 20 kg kada su blizanci u pitanju - napisala je Kaća.

Kaća je, zatim, objasnila i kako se ugojila samo čitavih 3 kilograma, a da samo plod i plodova voda imaju više od 20 kilograma.

- Neko je napisao komentar kako nije jasno kako samo 3 kg, a samo plodove vode ima oko 21. Tačno, ovo je jako dobro pitanje i objasnit ću vam. Pored plodove vode, tu je i beba koja sada ima između 1,5 i 2 kg. Kako onda ja imam samo 3 kg više? Imajte u vidu da sam trenirala godinama prije trudnoće i sada kada sam prestala da treniram moja mišićna masa opada, a dobivam plodovu vodu i plod i kad se sve sabere i oduzme to je +3 kg.

Lazićeva supruga je otkrila i od čega to zavisi izgled žena u trudnoći, pa otkrila koliko ima godina.

- Izgled u trudnoći zavisi od: stanja (izgleda) prije trudnoće, ishrane, genetike, metabolizma. Neko je napisao da izgled u trudnoći zavisi od godina, ne mogu da se složim sa tim, znam mnoge žene koje sa 40 u trudnoći izgledaju odlično, a i sama imam 34 godine, što je, složit ćete se - nije malo, piše Telegraf.rs.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.