TOKOM OTVARANJA ŠAMPANJCA

Maja Šuput imala nezgodnu situaciju sa suprugom: "Možda prsten nađemo, a možda zgromim muža"

Prsten je na kraju ipak nađen

Maja Šuput. Instagram

E. T.

17.8.2024

Hrvatska pjevačica Maja Šuput, svoj godišnji odmor uskladila je sa stalnim nastupima, a društvo joj pravi suprug Nenad Tatarinov.

Maja i Nenad tako su sinoć bili na Krku, a između dva nastupa odlučili su se opustiti uz čašu šampanjca i pritom doživjeli malu nesreću koju je pjevačica podijelila na društvenim mrežama.

Naime, Nenadu je prilikom otvaranja šampanjca s prsta odletio vjenčani prsten, pao na pod i završio tačno ispod drvenih dasaka. Ubrzo su prionuli u akciju spašavanja, a dodatnu pomoć pružio im je Karlos (Carlos), inače zaposlenik beach bara u kojem su provodili slobodno vrijeme.


Objave na Instagram story-u. Screenshot

- I tako je moj muž, dok je otvarao šampanjac, izgubio vjenčani prsten. Možda prsten nađemo, a možda zgromim muža - pričala je Šuput snimajući pokušaj pronalaska za Instagram story, te u jednom trenutku uzela čašu šampanjca za smirenje.

Prsten je na kraju ipak nađen.

Podsjetimo, na Instagramu se Maja pohvalila da je sa suprugom bila i na romantičnoj večeri za koju se posebno obukla. Njih dvoje su bili u jednom restoranu, a Šuput je sve objavila na društvenim mrežama.

- Večer samo za nas dvoje - napisala je pjevačica.

Maja je za posebnu veče nosila dugu svilenu haljinu s crvenim detaljem. Haljina je imala i dubok izrez na leđima koji je istaknuo Majinu vitku figuru. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.