NAKON NASLOVA U MEDIJIMA

Zvijezda erotskog serijala "50 nijansi sive" progovorila o raskidu s dečkom

Volim tu djecu kao da mi život ovisi o tome, rekla je Dakota

Dakota Džonson. Universal Pictures / Courtesy Everett Collection

E. T.

17.8.2024

Nakon brojnih tekstova koji su objavili svjetski mediji o raskidu zaruka Dakote Džonson (Johnson) i muzičara Krisa Martina (Chrisa), glumica se odlučila oglasiti putem svog portparola.

Navodili su da je izvor blizak paru rekao da su prihvatili da je veza gotova te da je najbolje odvojeno nastaviti dalje.

Međutim, čini se da izvori ipak nisu govorili istinu jer je Dakotin portparol za Page Six poručio: "Priče nisu istina. Sretni su zajedno."

Kris Martin i Dakota Džonson. Screenshot

Ovu priču prvi je objavio Daily Mail, koji je od "dobro upućenog izvora" dobio potvrdu da par, koji je zajedno više od sedam godina, više nije u vezi.

Bez prstena

U prilog cijeloj priči išlo je i to što 34-godišnja Dakota nije bila prisutna na evropskom dijelu Coldplayeve turneje Music of the Spheres, koja je u potpunosti rasprodana i trebala bi završiti 2. septembra u Dablinu. Ovoj priči je pridonijela i činjenica da poznata glumica cijelo ljeto nije snimljena sa zaručničkim prstenom.

Podsjećamo, strani mediji pisali su u martu ove godine da je pjevač Kris zaprosio Dakotu.

- Od prvog su dana bili opčinjeni jedno drugim pa je poduzimanje sljedećeg koraka bilo neizbježno. Ne žure se s planiranjem vjenčanja, već samo uživaju u zarukama - rekao je tada izvor blizak parku za Mirror.

Šuškalo se i 2020. godine da su zaručeni, jer je Dakota fotografisana s velikim prstenom na lijevoj ruci.

Par navodno ima blagoslov Martinove bivše supruge Gvinet Paltrov (Gwyneth Paltrow), koja je prošlog oktobra rekla da je dobra prijateljica s Dakotom i opisala je kao divnu osobu.

Voli djecu

Dakota je rekla da jako voli djecu svog partnera Martina, a navela je i da razmišlja o tome da ima svoju djecu. U intervjuu za Bustle 34-godišnja glumica ispričala je kako učestvuje u odgoju Krisove kćerke Epl (Apple,19) i sina Mosesa (17), koje pjevač Coldplaya ima s Paltrov. Dakota je također rekla da razmišlja o majčinstvu ako joj je to suđeno.

- Volim tu djecu kao da mi život ovisi o tome. Svim srcem - rekla je Dakota.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.