IZNIJELA DETALJE

Naomi Kembel otkrila kako je biti majka u 54. godini: Evo čega se najviše plaši više

Manekenka je u intervjuu za The Times govorila o tome kako je majčinstvo promijenilo njen pogled na skoro sve

Naomi drži u tajnosti imena djece. Instagram

E. Ag.

15.8.2024

Naomi Kembel (Campbell) rijetko daje uvid u svoj privatni život.

Međutim, u novom intervjuu otkrila kako je majčinstvo stalno uči novim stvarima i da je biti majka „najveća radost“ u njenom životu. Kembel je rekla da je u maju 2021. godine. dobila kćerku preko surogat-majke, a zatim i sina u junu 2023. godine.

- To je najveća radost - rekla je za Harper's Bazaar te dodala:

- Najveći blagoslov je što imam ove dvije nevine, prelijepe duše i što mogu da im budem majka. Mnogo učim svakoga dana. Oni su dobra djeca.

- Prelijep mali blagoslov me izabrao da budem njena majka - napisala je ona na Instagramu kada je najavila dolazak svoje kćerke.

Otkako je otkrila da je postala majka, Naomi je držala u tajnosti njihova imena, kao i njihove datume rođenja. Iako nije ponudila nikakve detalje o njima u svom novom intervjuu, rekla je da vole da putuju, iako je ne prate kada ima posla.

- Definitivno ih ne vodim iz Njujorka u London na dvodnevno snimanje. To je previše, ali moja djeca vole da putuju – rekla je ona.

Kembel je u intervjuu za The Times govorila o tome kako je majčinstvo promijenilo njen pogled na skoro sve, napominjući da su joj oni sada glavni prioritet i da se nada da će biti uz njih tokom svake prekretnice.

- Moje bebe su mi sve. Zbog toga se plašim budućnosti. Nadam se boljem svijetu za moju djecu. Oni su 110 posto moj prioritet. Moram biti uz njih kada krenu u školu - rekla je Kembel.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.