ZABAVA ZA OLIMPIJCE

Nikola Rokvić probudio emocije kod Novaka Đokovića: Teniser dignuo ruke i zapjevao na sav glas

Olimpijce je sačekalo je još jedno iznenađenje, a riječ je o torti na četiri sprata, koja je specijalno dekorisana u duhu Olimpijskih igara

Vesela atmosfera. Blic.rs

Dž. R.

13.8.2024

Novak Đoković i njegova supruga Jelena su pjevali na slavlju povodom Olimpijskih igara u Parizu, a najbolji teniser svijeta je u jednom trenutku podigao ruke i emotivno pjevao svaki stih.

Nikola mu se obratio i pozvao ga da zapjeva: "Ajmo Nole!", nakon čega je Đoković podigao ruke i pjevao stihove sa cijelim klubom :"Hej, samo da mi je hladne vode sa Romanije..."

Olimpijce je sačekalo je još jedno iznenađenje, a riječ je o torti na četiri sprata, koja je specijalno dekorisana u duhu Olimpijskih igara.

Prvi sprat je bio za košarkaše Srbije i njihovu bronzu, dok je drugi bio za srebrnu taekvondistkinju Aleksandru Perišić, i prvo zlatno mjesto za Novaka Đokovića, Damira Mikeca, Zoranu Arunović i  vaterpoliste.

Na posljednjem spratu je bila srbijanska trobojka, a na samom vrhu su fotografije sportista, u sredini Nole, a pored slika Ajfelovog tornja.

Bijele haljine, crne, tigraste, žene i djevojke košarkaša sinoć su blistale na zabavi, organizovanoj povodom sjajnih uspjeha  sportista na Olimpijadi u Parizu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.