MNOGI SU ZGROŽENI

Pjevačica iz Srbije ne prestaje šokirati javnost: Na nastupima se polijeva vodom i okreće zadnjicu publici

Sada je Ema otišla korak dalje, njen posljedjni nastup ponovo je privukao pažnju

Ema Radujko. Instagram

E. T.

4.8.2024

Pjevačica iz Srbije Ema Radujko (20) za vrlo kratko vrijeme postala je poznata, ali i prepoznatljiva po svojim provokativnim izdanjima.

Mnogi ne vole njena takva izdanja, ali ima i onih koji je hvale.


Ema tokom nastupa. Screenshot

Nakon prošlogodišnjeg kontroverznog performansa u diskoteci u Sutomoru, gdje je sa kratkom bijelom majicom i tangama izazivala pomiješane reakcije, Ema je ponovo u centru pažnje.

Dok su neki fanovi hvalili njen prethodni nastup, drugi su kritikovali "prekomjernu golotinju". Ema nije obraćala previše pažnje na kritike i isticala je da redovno trenira i da je "logično da će pokazivati svoje tijelo".

Sada je Ema otišla korak dalje, njen posljedjni nastup ponovo je privukao pažnju. Obučena u sličnom stilu kao i obično, ona je dodatno provocirala, polivajući se vodom dok je plesala zadnjicom okrenutom ka publici.

Ovaj nastup je zabilježen i objavljen na njenom Instagram profilu, gdje je video brzo postao viralan među njenim pratiocima.

Ema Radujko u izazovnom izdanju. Screenshot

Sada je Ema otišla korak dalje, njen posljedjni nastup ponovo je privukao pažnju. Odjevena u sličnom stilu kao i obično, ona je dodatno provocirala, polivajući se vodom dok je plesala zadnjicom okrenutom ka publici.

Ovaj nastup je zabilježen i objavljen na njenom Instagram profilu, gdje je video brzo postao viralan među njenim pratiocima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.