RADI U BUDIMPEŠTI

Komšije progovorile o srbijanskoj zvijezdi filmova za odrasle: "Njen posao je nekada bio bauk, a šta sve gledamo po televizijama, to je, bre, sad ništa"

Ivana Slavković, poznatija kao Čeri Kis, postala je jedna od najvećih svjetskih zvijezda filmova za odrasle kada se sa 18 godina odselila u Budimpeštu

Ivana Slavković. Instagram

D. H.

4.8.2024

Ivana je, inače, rođena u selu Šarlinac u blizini Niša.

U njenom selu su joj nekada zamjerali posao kojim se bavi, ali sada su se, kako kažu, navikli na to.

- Ivana, kada dođe kolima, ne zadržava se dugo. Nekoliko dana bude sa ocem i baka Mirkom, i mogu da kažem da se ne usteže kada je u pitanju posao oko kuće. Vidimo svi da ona pomaže baki. Skoro su pekli rakiju dva dana, pa je još nešto pomagala, ne sjećam se... U svakom slučaju, ovdje niko lošu riječ ne može da ima o njoj. Ona je odavno otišla odavde, pola sela ona i ne poznaje. Njen posao je nekada bio bauk za sve nas ovde, a sad... Sad šta smo se nagledali po televizijama, to je, bre, sad ništa. Koliko znam, ona se više i ne bavi tim poslom, nego posreduje u inostranstvu za filmska preduzeća - rekao je jedan od komšija u njenoj ulici.

Jedna njena poznanica otkrila je da Čeri ima dečka i da je sa njim stacionirana u Budimpešti.

- Čeri živi s dečkom u Budimpešti. On je DJ iz Niša, baš se vole. Koliko znam, ona mnogo voli da dođe ovde na jug. I dalje se bavi snimanjem filmova, čula sam da ima i neku firmu za to - rekla je glumičina poznanica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.