POKAZALA ZGODNO TIJELO

Georgina Rodrigez oduševila novom fotografijom s Ronaldom: Ipak, svi gledaju u njene noge

Njena objava skupila je sedam miliona lajkova u samo jedan dan

Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez. Instagram

E. T.

4.8.2024

Manekenka Georgina Rodrigez (Rodriguez) često je aktivna na društvenim mrežama, a ovaj put na Instagramu je sa svojim pratiocima podijelila fotografiju sa svojim zaručnikom Kristijanom Ronaldom (Cristianom) koja je nastala u Madridu.

Napravili su selfie ispred ogledala, a potom je Georgina snimila nogometaša u luksuznom automobilu te se pohvalila ručkom ispred dvorišnog bazena.

Georgina je nosila teksas šorc u kojem je istaknula istrenirane noge, a cijeli outfit upotpunila je bež topom, visokim platformama i skupocjenom mini Birkin torbom u istoj boji.

Ipak, pažnju su njenim pratiocima privukle njene dobro istrenirane noge. Očigledno, niko nije imun na ljepotu ove manekenke. 


Njena objava skupila je sedam miliona lajkova u samo jedan dan.

"Niko ne uživa u životu kao vas dvoje", "Prekrasan par", "Baš ste lijepi", "Divni, odlično izgledate", "Kakve noge", redao se niz komentara ispod objave.

Georgina i Ronaldo su prije posjete Madridu uživali na Majorci (Mallorci), gdje su otputovali bez djece.

"Nekoliko dana za mamu i tatu", napisala je manekenka na Instagramu i objavila nekoliko fotografija.


Prije toga se Georgina pohvalila snimkom iz dvorišta kuće u Saudijskoj Arabiji i pokazala kako izgledaju porodična druženja u slobodno vrijeme.

- Dobro jutro u kućici - napisala je uz snimak na kojem se vide djeca kako se igraju nogometnom loptom dok Ronaldo, neće vas iznenaditi, trenira.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.