"KARLIN BIČ"

Jelena Karleuša ne prestaje da šokira javnost: Izmislila novi trend koji "viri" iz gaćica

Ovaj nesvakidašnji detalj izazvao je buru komentara na društvenim mrežama, ali su mnogi hvalili njenu smjelost i inovativnost

Jelena Karleuša. Instagram

E. T.

3.8.2024

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša privukla je pažnju javnosti svojim najnovijim objavama na društvenim mrežama na koje niko nije ostao ravnodušan.

Njeni pratioci svakodnevno uživaju u "vrelim" kadrovima koje pjevačica nesebično dijeli sa njima, a u posljednjoj objavi pop diva je iznenadila mnoge svojim odvažnim izgledom. Dok je pozivala svoju publiku na svoj predstojeći nastup u Budvi, jedan detalj nije prošao nezapaženo.

Osim što je ponosno pokazala svoje zategnuto tijelo, Jelena je predstavila novi modni trend - pletenicu koja je neobično virila iz minijaturnih gaćica.


Story Jelene Karleuše. Instagram

Ona se sada oglasila na Instagramu povodom neobičnog detalja koji je privukao i sa karakterističnim smislom za humor, Karleuša je odlučila da ovaj neplanirani trenutak pretvori u novi trend, dajući pletenici čak i ime: "Frizura KARLIN BIČ".

Ovaj nesvakidašnji detalj izazvao je buru komentara na društvenim mrežama, ali su mnogi hvalili njenu smjelost i inovativnost. Ipak, Karleuša je još jednom dokazala da zna kako da privuče pažnju i izazove reakcije, ne samo svojom muzikom, već i svojim stilom i pojavom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.