PREDSTAVILI BEBU

Megan Foks potaknula nagađanja o trudnoći u novom spotu svog dečka

Neki smatraju da je glumica uistinu trudna, drugi da se par tako miri s neuspjehom prethodne trudnoće

Megan Foks i MGK. YouTube

I. P. / Jutarnji.hr

28.7.2024

Uloga Megan Foks (Fox) u novom muzičkom spotu Mašin Džina Kelija (Machine Gun Kelly) i Dželija Rola (Jelly Roll) za pjesmu "Lonely Road" jako je zbunila javnost, donosi Page Six. Kada su pjevači objavili svoju saradnju u petak, scene MGK-a kako ljubi Foksin trudnički trbuščić postale su viralne. Glumica (38) i njen dečko Keli, pravog imena Kolson Bejker (Colson Baker), osim toga, na kraju videa igraju se s djevojčicom. Zasluge za video dodatno su zbunile obožavatelje, jer posljednji redak glasi - "Predstavljamo: beba Violet Leika." Korisnici društvenih medija pitali su se je li Megan trudna i u stvarnom životu. Drugi su čestitali paru, ne čekajući službenu potvrdu.

Mnogi su, međutim, istaknuli da se Foks više puta pojavila u javnosti ovog ljeta, od proslave ljetnog solsticija u junu do zabave Majkla Rubina (Michael) u julu, a njen izgled nije odavao trudnoću. Portparoli MGK-a i Foks još nisu odgovorili na zahtjev Page Sixa za komentar. Korisnik TikToka Patrick VDV zaključio je da su video i stihovi njihov način oplakivanja i suočavanje s prethodnom trudnoćom MGK-a i Foks.

"Ova pjesma i muzički video možda samo aludiraju na činjenicu da bi Kolson učinio nešto drukčije... bi li danas dobili dijete?", naveo je. Reper je spominjao pobačaj u svojoj pjesmi "Don‘t Let Me Go" prošle godine, a Foks je pisala o tragičnom gubitku u svojoj knjizi poezije "Pretty Boys Are Poisonous".

Glumica je također za WWD-u u novembru 2023. rekla da je ovaj gubitak bilo teže podnijeti nego prethodnu vanmaterničnu trudnoću, što je dovelo do "puno tuge i patnje". Ona i MGK u vezi su od 2020., a 2023. su prekinuli. Iako Megan, koja ima troje djece s bivšim suprugom Brianom Austinom Greenom, nije definirala svoj status veze s MGK-om u to vrijeme, rekla je: "Uvijek će postojati veza s njim bez obzira na sve. No, ne mogu reći kako će ona izgledati". Par je od tada viđen zagrljen u Stagecoachu, a poljubio se i u novom muzičkom spotu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.