PRINCEZA OD VELSA

Kejt Midlton je očarala na Vimbldonu: Ovaj snimak pokazuje koliko joj je zapravo bilo teško

Podrška i ovacije je potpuno slomile

Kejt Midlton se jedva suzdržala da ne zaplače. TikTok

E. Ag.

16.7.2024


Princeza od Velsa Kejt Midlton pojavila se u nedjelju na tribinama Vimbldona kako bi pobjedniku ovog turnira tradicionalno uručila pehar.

Ona je u kraljevsku ložu stigla u pratnji kćerke, princeze Šarlot i sestre Pipe Midlton, a njen dolazak ispratile su glasne ovacije publike.

Kejt Midlton je sve vrijeme bila nasmijana i nekoliko puta je pozdravila publiku koja joj je aplaudirala, ali je malo ko uočio da ju je sve ovo ipak emotivno slomilo.

Naime, na društvenoj mreži TikTok objavljen je video na kom se vidi kako se princeza prvo smije, ali onda vrlo brzo mijenja izraz lica u tužan i čini se kao da plače i da se suzdržava da ne bude previše emotivna, prenosi Žena blic.

@katee.middelton #katemiddleton #princesskate #tennis #wimbledon #foryou #cancer #tiktok ♬ original sound - edited audios

Suze se na ovom snimku ne vide, jer Kejt ima crne naočale za sunce, ali njen tužan izraz lica je sasvim dovoljan da se zaključi da joj podrška koju je dobila znači, jer borba kroz koju prolazi nimalo nije laka.

“Ovako je tako emotivno. Bože, pomozi joj, onda je mlada majka i žena”, “Uf, knedla mi je u grlu zbog ovog videa”, “Princezo, uz tebe smo”, pisali su u komentarima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.