OSKUDNI OUTFITI

Ugostitelji ne žele Bjanku Censori u svojim restoranima: Ne može ulaziti gola

Bjanka je Parizom šetala u poluprozirnom bodiju s tangama

Bjanka uvijek oskudno odjevena. Instagram

Z. K.

16.7.2024

Ugostitelji su Bjanki Censori (Bianca Censori) i Kanjeu Vestu (Kanye West) odlučili zabraniti ulazak u njihove restorane zbog njenih modnih kombinacija. Bjankini oskudni outfiti često privlače pažnju javnosti, piše Daily Mail.

Postalo previše

Bjanka se nedavno sa suprugom pojavila u restoranu u Los Anđelesu. Nosila je maleni grudnjak koji joj je pokrio samo bradavice, zatim uske kratke hlače i sandale s potpeticom. No ugostiteljima su njini outfiti postali previše.

- Ako sam ja vlasnik bilo kojeg objekta u koji ovaj par namjerava ući, reći ću im, zbog poštovanja prema mojim gostima, da im nije dozvoljen ulazak - poručio je jedan ugostitelj.

- Kako ijedan pristojan restoran može prihvatiti mušteriju koja to nosi? Čak i supermarketi ljeti imaju natpise koji savjetuju da se majice moraju nositi iz higijenskih razloga jer muškarci znaju doći bez majice u kupovinu - tvrdi drugi, a kako prenosi Daily Mail, s njima su se složili i brojni drugi ugostitelji.

- Prije vam je bio odbijen ulazak u restoran zbog pravila odijevanja ako niste nosili kravatu. Kako su se vremena promijenila, sada možete ući i večerati gotovo goli - poručuju.

- Nijedan vlasnik ili upravitelj restorana koji poštuje sebe ne bi im smio dopustiti da uđu tako odjeveni, osim ako unaprijed ne plate rezervaciju cijelog restorana tako da je to onda njihovo privatno mjesto dok su ondje - dodali su drugi.

Outfitima plijeni pažnju

Podsjetimo, Censori je postala poznata po svojim modnim kombinacijama kojima plijeni pažnju. Bjanka je nedavno iznenadila outfitom tokom izlaska u Parizu, kada je prvi put pokazala svoju ružičastu kosu koju je tada imala.

No njena boja kose pala je u drugi plan zbog njezinog outfita. Bjanka je Parizom šetala u poluprozirnom bodiju s tangama, a bilo je jasno da ne nosi donje rublje. Uz to je uskladila najlonke do koljena i štikle.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.