PJEVAČICA

Milena Ćeranić otvorila dušu: Svi partneri s kojima sam bila su me varali

Bila sam prevarena u ljubavi milijardu puta

Milena Ćeranić. Antonio Ahel / ATAImages

Informer.rs

6.7.2024

Pjevačica Milena Ćeranić je važila za zavodnicu na sceni. Ona iskreno za Informer priznaje da je imala dosta promašaja na emotivnom planu.

O burnim romansama Milene Ćeranić ranijih godina dosta se pisalo, ali već duže vruheme ona svoj ljubavni život čuva daleko od očiju javnosti. Kada se osvrne na svoje prošle veze, pjevačica priznaje da je imala dosta promašaja na emotivnom planu.

- Bila sam prevarena u ljubavi milijardu puta. Svi partneri s kojima sam bila su me varali, svi do jednog - rekla je Milena i otkrila da li im je praštala nevjerstva:

- Prelazila sam im preko toga zato što sam ih voljela. Problem je u tome što ja u vezi dajem cijelu sebe, a oni ne vjeruju da mogu da prestanem da ih volim, da mogu da ih ostavim i odem. I ne znam koji im je bio đavo da ispipavaju granice moje tolerancije - kaže pjevačica.

Ćeranić se osvrnula na vezu sa kolegom, pjevačem Nemanjom Stevanovićem, te otkrila da li se sjeća njihovog odnosa.

- Nemanja i ja smo bili ludo zaljubljeni. Ali sada da se sjećam nekih konkretnih stvari u vezi s njim, ne. Nemam potrebu da se podsjećam šta je bilo. Samo mogu da izrazim svoju ljubav kao čovjeka prema tom čovjeku. I zaista postoji ta ljubav, ali ljudska, u smislu da nekom želiš svu sreću. Zašto razmišljati o ljubavi s nekim s kim si bio nekada? Posebno ako je to bilo prije mnogo godina. Kada razmišljaš o toj ljubavi, obično kažeš: "Uh, al' sam ja patila zbog ovog momka" ili "Uh, baš smo se voljeli". Ali da se prisjećam nekih konkretnih detalja, ne - izjavila je Milena za Informer.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.