25. GODINA POSLIJE

Bekamovi rekreirali slavni outfit: "Izgledao sam kao iz filma Glup i gluplji"

Viktoria i Dejvid imaju četvero djece

Oduševili pratioce. Instagram

Z. K.

prije 4 dana

Viktorija (Victoria) i Dejvid Bekam (David Beckham) objavili su fotografiju na Instagramu uoči svoje 25. godišnjice braka. Ovom su fotografijom rekreirali svoj vrlo poznati ljubičasti outfit sa svadbe. Oboje su u ljubičastom te sjede na zlatnom prijestolju.

- Pogledajte što smo našli - stoji u opisu objave koja ima gotovo milion lajkova na Instagramu.

Dejvid se prethodno našalio o ovoj modnoj kombinaciji na Radiju 4's Desert Island Discs 2017. godine: "Čak sam imao cilindar u ljubičastoj boji, šta sam mislio? Izgledao sam kao dečki iz filma Glup i gluplji."

U komentarima na Instagramu Dejvidova majka Sandra je napisala: "25 godina i još uvijek izgledate nevjerovatno, posebne uspomene."

Njegova mlađa sestra napisala je: "Izgledate jednako dobro sada kao i tada. Reći ću svojoj djeci da su ovo kralj i kraljica Engleske. Ovo je moja kraljevska porodica", stoji u komentarima.

Godinu od upoznavanja par se zaručio, a mediji su ih zvali Posh i Becks. Dejvid ju je zaprosio u hotelu nakon utakmice Manchester Uniteda. Par se vjenčao u dvorcu Luttrellstown u Irskoj 1999. godine na raskošnoj ceremoniji, koja je koštala gotovo milion funti. Viktoria i Dejvid imaju četvero djece.

Par je proveo romantičan vikend na Sardiniji uoči 25. godišnjice braka. Inače, 2022. godišnjicu su slavili u Hrvatskoj, gdje su već tradicionalno svake godine s porodicom na otoku Lopudu. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.