PJEVAČICA ZABRINUTA

Šta će reći Dženifer Lopez: Ben Aflek je Dan očeva proveo s bivšom suprugom Garner

Ben Aflek se na Dan očeva družio sa svojom bivšom suprugom Dzenifer Garner

Instagram

I.B.

18.6.2024

U  jeku glasina o razvodu slavnog para Dženifer Lopez i Bena Afleka, glumac je Dan očeva proveo u društvu bivše supruge, Dženifer Garner, navodi Page Six. Fotografi su je u nedjelju uhvatili' kako odlazi u kuću svog bivšeg, a na sebi je nosila sivu vestu, bijelu majicu kratkih rukava, plave traperice i tenisice u zelenoj boji.

Glumica je na glavu stavila sunčane naočale i pila gaziranu vodu, a nakon što je posjetila Afflecka, on ju je odvezao kući.

Page Six piše da Lopez nije bila s njima, no u objavi na Instagramu svog je supruga nazvala 'herojem'. Povodom Dana očeva, objavila je njegovu fotografiju iz 2001. godine kad je glumio u filmu 'Pearl Harbor'.

Džej Lo ima blizance Maksa i Eme s bivšim suprugom Markom Antonijem, dok Aflek i Garner imaju troje djece: Violet, Serafinu i Samuela.

Garner je nedavno snimljena u društvu Benove majke. Bivši supružnici zajedno su stigli na utakmicu njihovog sina Samuela, a Garner se razveselila kad je vidjela svoju bivšu svekrvu.

Svi su u jednom trenutku smijali, a ako je suditi prema fotografijama uživali su. U jednom trenutku Garner i Benova majka su se zagrlile.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.