OGLASIO SE

Futa otkrio šta će biti sa neobjavljenim tekstovima koje je pronašao nakon smrti Marine Tucaković

Futa je progovorio i o Marinininim tekstovima koje je pronašao nakon njene smrti

Aleksandra Radulović Futa. Mileta Mirčetić / Telegraf.rs

Telegraf.rs

3.6.2024

Marina Tucaković bila je najbolji tekstopisac na ovim prostorima, a njenom suprugu Aleksandru Raduloviću Futi nedostaje svakog dana u poslovnom, ali mnogo više i u privatnom smislu, pište Telegraf.rs.

Kompozitor Aleksandar Radulović Futa prije nekoliko dana predstavio je novi projekat "Džej tribute bend", muzički sastav koji će izvoditi pjesme legendarnog pjevača Džeja Ramadanovskog, a tom prilikom, pored ostalih tema, progovorio je i o pokojnoj supruzi Marini.

- Nedostaje mi... Naravno da mi nedostaje! I ovako, a i u tom stvaralačkom smislu! Ona je bila komandant parade za tekstove... Ja nisam imao potrebu da tada učestvujem u tome. Sada sam počeo i time da se bavim. Ulazim u tu sferu i tu ona fali. Ranije se nisam miješao. Ni sada ne bih radio da ne osjećam potrebu da stvaram dalje - rekao je Futa i otkrio:

- Sada osjećam potrebu da radim sa onima sa kojima nikada nisam sarađivao, ali polako - naveo je kompozitor.

Futa je progovorio i o Marinininim tekstovima koje je pronašao nakon njene smrti.

- Ima još možda dvije ili tri pjesme koje su kompletne, koje čekaju pravog interpretatora... Ostalo su neki dijelovi. Sada ne želim ja da to nekom dajem da dorađuje, ali vidjet ćemo kako će i šta će biti - ispričao je Futa za "Premijeru".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.