FANOVI LJUTI

Georgini Rodrigez je svejedno: Dok je Ronaldo tužan i plače, ona slika stražnjicu

Georgina se u svojoj objavi nije osvrnula na emotivan i tužan trenutak svog zaručnika

Đorđina na utakmici. Instagram

D. H.

2.6.2024

Georgina Rodriguez izazvala je gomilu negativnih komentara nakon što je na društvenim mrežama objavila fotografije sa finala saudijskog Kupa kralja, a u kojem je Ronaldov klub Al Nassr izgubio od Al Hilala.

Naime, Ronaldo je nakon jučerašnjeg poraza neutješno plakao na terenu i na klupi, no Georgina se u svojoj objavi nije osvrnula na emotivan i tužan trenutak svog zaručnika.

Umjesto toga, objavila je niz fotografija iz VIP lože na kojima s djecom pozira u uskim, kožnim hlačama, a podijelila je i selfie na kojem se pohvalila skupocjenim nakitom.

Fanovi portugalskog nogometaša zasuli su je brojnim kritikama i prozvali je bezosjećajnom.

- Trebala bi biti tužna zbog njega, a ne objavljivati svoje seksi fotografije", "Kako bezosjećajno od tebe", "I ne uživaš na utakmicama, samo dođeš da se slikaš", "Nikakva si podrška", "Dok Ronaldo plače ti slikaš stražnjicu -  samo su neki od stotina komentara.

Ove sezone Al Nassr je završio sa 14 bodova zaostatka za šampionom Al Hilalom u Saudijskoj Pro ligi, uprkos tome što je Ronaldo ušao u historiju tako što je sa 35 pogodaka oborio rekord po broju golova u jednoj sezoni.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.