PJEVAČICA

Milica Todorović se oglasila nakon raskida veze s manekenom

Milica se, ipak ohladila, i sve teže joj je padala veza sa Lazarom, te shvatila da nemaju ista interesovanja

Milica Todorović. Antonio Ahel / ATAImages / PIXSELL

Blic.rs

30.5.2024

Pjevačica Milica Todorović prekinula je ljubavnu vezu sa bivšim manekenom Lazarom Granićem, s kojim je bila nekoliko mjeseci u vezi, a sada se prvi put oglasila povodom raskida.

Naime, Milica Todorović je potvrdila vijesti da se razišla od emotivnog partnera.

Isplivali detalji

- Istina je, Lazar i ja nismo zajedno. Prosto su nam se putevi razišli. Ostali smo u dobrim odnosima, čujemo se s vremena na vrijeme i to je to - rekla je Milica za Blic.

Podsjetimo, Milica, poslije nekoliko mjeseci, ostavila je bivšeg manekena Lazara Granića, a šok detalji njihovog odnosa isplivali su u javnost.

Naime, kako izvor otkriva, njih dvoje su se poklopili na prvu i prva dva mjeseca je funkcionisalo sve savršeno.

- Milica i Lazar su se na prvu loptu dopali jedno drugom, tako da su odmah i otpočeli romansu. U prva dva mjeseca je među njima vladala strast, pa su razlike koje postoje bile u sjenci. Vremenom je Milici sve više počelo da smeta to što je Lazar umnogome nezreliji od nje, ali nije željela da ga pritiska i mijenja već je pustila vrijeme u nadi da će se on spontano mijenjati - navodi izvor.

Nemaju ista interesovanja

Milica se, ipak ohladila, i sve teže joj je padala veza sa Lazarom, te shvatila da nemaju ista interesovanja.

- Postajalo joj je sve teže da prešuti to što joj smeta. U njemu nije prepoznala nikakvu ozbiljnost niti želju da grade ozbiljniju budućnost. Lazar je želio da izlaze, da se provode, putuju i zezaju, a ona je odavno u fazi kada joj treba sklad, mir i partner sa kojim će imati želju da osnuje porodicu. Kod njega to nije osjetila, a posljednje sedmice bile su joj nepodnošljive. Smetalo joj je kada je zagrli i poljubi, te je počela sve rjeđe da se viđa sa njim. Umjesto da sa njom razgovara o odnosu, nastavio je da se ponaša klinac. Tada je pukla, našla se sa njim i ostavila ga. I dalje se prate na društvenim mrežama, ali je definitivno kraj - otkrio je izvor za Alo!.

Nakon što su okončali vezu, njih dvoje su se dogovorili da ostanu prijatelji.

- Dogovorili su se da ostanu drugari, ali ni u jednom smislu više nije mogla da izdrži sa njim iako se trudila da ima razumijevanja za sve. Njemu je raskid pao znatno teže nego njoj budući da se Milica dugo pripremala kako i na koji način da izađe iz emotivnog odnosa - zaključuje izvor.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.