LIJEPA VODITELJICA NA METI

Pratioci na Instagramu se okomili na Nikolinu Pišek: "Ne plačeš više za Vidojem, ovo je dno dna"

Međutim, s obzirom na to je da Pišek u objavi označila i jedan brend pića, koje i drži u ruci, mnogi su zanemarili činjenicu da u današnje vrijeme na društvenim mrežama se i zarađuje od objava po dogovoru s klijentom

Piše: N. Aj.

1.8.2022

Nikolina Pišek. Instagram

Bivša hrvatska voditeljica Nikolina Pišek već mjesecima je glavna tema u regionu nakon što je ostala bez supruga Vidoja Ristovića.

Trenutno je na Krku u Hrvatskoj odakle je objavila fotografiju sa, kako se čini, palube broda u ljetnoj haljinici s cvijetnim uzorkom.

- Kada bi se barem moglo kazniti ljeto zbog prebrze vožnje. Uvijek proleti - napisala je u opisu fotografije koja je ima više od šest hiljada lajkova.


Dobila je mnoge komplimente na račun izgleda, međutim bilo je i onih kojima nije jasno da se voditeljica nakon dva mjeseca od suprugove smrti tako nosi s gubitkom.

"Nemoj toliko plakati za mužem", "Tugom shrvana žena... Nije lako nositi to breme", "Malo osnovnog građanskog odgoja ne bi bilo na odmet. Ne treba se zaviti u crno, ali ovo je dno dna", "Ne plačeš više za Vidojem, brzo te prošlo, kažeš šta je bilo bilo je", samo su neki od komentara pratioca na Instgramu.

Međutim, s obzirom na to je da Pišek u objavi označila i jedan brend pića, koje i drži u ruci, mnogi su zanemarili činjenicu da u današnje vrijeme na društvenim mrežama se i zarađuje od objava po dogovoru s klijentom što je, čini se, upravo ovdje slučaj te da je ova objava za Pišek poslovne prirode.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.