PREMIJERA BRZINE METKA

Iznenadio sve: Bred Pit u suknji na crvenom tepihu u Berlinu, otkrio tetovaže na nogama

Pit je prišao novinaru koji ga je pitao zašto nosi suknju, a njegov odgovor je nasmijao prisutne. Naime, našalio se da je to zbog "povjetarca"

N. Aj.

20.7.2022

Bred Pit na crvenom tepihu u Berlinu. Twitter

Ekipa filma "Brzina metka" (Bullet Train) ovih dana putuje Evropom gdje se održavaju premijere ovog ostvarenja.

Na crvenom tepihu u Berlinu Bred Pit (Brad Pitt), osim činjenice da je svakako jedna od najvećih svjetskih zvijezda, te da igra glavnu ulogu u spomenutom ostvarenju, uspio je i dodatno skrenuti pažnju na sebe, a sve zbog stajlinga.

On se pojavio u suknji i čizmama. To je bilo i više nego dovoljno da njegove tetovaže budu "na izvolite", zbog čega su fotografi samo Pita slikali.

Kao i uvijek, Bred Pit djelovao je opušteno te je mahao fanovima.

Kako prenose mediji, Pit je prišao novinaru koji ga je pitao zašto nosi suknju, a njegov odgovor je nasmijao prisutne. Naime, našalio se da je to zbog "povjetarca".


Uloge izuzetno zanimljivih i osebujnih likova na velikom platnu oživjeli su Bred Pit, Džoi King (Joey), Eron Tajri-Džonson (Aaron Taylor- Johnson), Brajan Tajri Henri (Brian Tyree Henry), Endru Koji (Andrew Koji), Hirojuki Sanada (Hiroyuki), Majkl Šenon (Michael Shannon), Benito a Martinez Okasio (A Martínez Ocasio) i Sandra Bulok (Bullock).

U filmu "Brzina metka" Bred Pit glumi Bubamaru (Ladybug), nesretnog ubicu koji je odlučio obavljati svoj posao na mirniji način nakon što su neke misije krenule po zlu. Ipak, sudbina može imati drugačije planove jer Bubamaru nova misija dovodi u sukob sa smrtonosnim ubicama iz cijelog svijeta – svi s povezanim, ali suprotstavljenim ciljevima u najbržem vozu na svijetu. Kraj puta tek je početak nezaustavljive i uzbudljive vožnje kroz moderni Japan od strane Dejvida Letča, reditelja filma "Deadpool 2".

Con film, zvanični zastupnik studija Sony za kino distribuciju za BiH, donosi najveći akcioni spektakl ovog ljeta od 4. avgusta na repoertoar svih kina, a svi zainteresirani mogu ulaznice uskoro naći i u pretprodaji na blagajnama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.