SUPRUG NIKOLINE PIŠEK

Tužilaštvo naložilo obdukciju i toksikološko vještačenje tijela Vidoja Ristovića

Suprug Nikoline Pišek preminuo je jučer iznenada u 44. godini života

Vidoje Ristović. Agencije

L. K. P. / Blic

9.5.2022

Više javno tužilaštvo u Beogradu, kako saznaje "Blic" naložilo je obudukciju i toksokološko vještačenje tijela Vidoja Ristovića, čija je smrt juče prijavljena dežurnom zamjeniku tužioca.

Suprug Nikoline Pišek, Vidoje Ristović (44) preminuo je jučer iznenada. On se u trenutku smrti nalazio u jednom salonu za masažu u Beogradu.

Nikolina Pišek, s druge strane, nije bila u Beogradu kada je preminuo. Kako su dugo živjeli na relaciji Zagreb - Beograd, Nikolina se tako tada našla u hrvatskoj prijestonici.

Nikolinu su najbliži i policija obavijestili o detaljima tragedije, te je hrvatska voditeljica odmah krenula ka Beogradu.


Vidoje Ristović i Nikolina Pišek. Agencije

Vidoje se osjećao dobro tokom dana i nije se žalio ni na kakve tegobe sve do neposredno pred smrt. Tokom masaže osjetio je da mu nije dobro i požalio se terapeutkinji, ali već je bilo kasno, jer je nakon nekoliko trenutaka izdahnuo.

Nakon što je izgovorio riječi: "Nije mi dobro", odmah je izgubio svijest i ubrzo preminuo, prenosi "Kurir".

Prema prvim pretpostavkama, sumnja se da je doživio infarkt koji je očigledno bio koban. Porodica i bliski rođaci Ristovića šokirani su njegovim preranim odlaskom, a supruga Nikolina od bola nije mogla da govori, već je samo kratko potvrdila da je Vidoje preminuo.

- Umro je na stolu na masažu jutros oko 10 - naveo je juče izvor blizak "Blicu" i dodao:

- Vidoje je preminuo u Beogradu. Imao je zakazanu masažu. Pojavio se na njoj, nakon nekog vremena mu je pozlilo, odmah su ljudi iz salona zvali Hitnu pomoć, ali su oni mogli da konstatuju smrt. Potom su pozvali porodicu Vidoja i saopćili da je preminuo. Veliki broj policajaca je izašlo na lice mjesta.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.