NALAZI SE U KALIFORNIJI

Pogledajte fotografije luksuzne vile glumca Tejlora Lotnera

Prvobitno je izgrađena ranih 1990-ih i naknadno je preuređena tako da vodi "do savršenstva"

Tejlor Lotner. AGENCIJE

A. O.

30.4.2022

Tridesetogodišnji američki glumac, Tejlor Lotner (Taylor Lautner), prodaje svoju luksuznu vilu u Kaliforniji, tačnije u gradu Agura Hils (Agoura Hills), okrug Los Anđeles.

Poslije jedva dvije godine otkako je posjeduje, Lotner je ipak rješio da zamjeni svoju savremenu vilu u polu-zabačenom djelu Agoura Hills-a, za ogromnih 1,5 miliona dolara profita.

Ali, daleko od toga da je donio odluku bez "plana B". 


Kupatilo. AGENCIJE

Naime, zapisi pokazuju da je zvijezda filmske sage "Sumrak" iskoristila dio svoje zarade da uloži 3,9 miliona dolara za kompleks u stilu hacijende, smješten u ekskluzivnom zatvorenom naselju, nadomak trenutnog prebivališta.

Rezidencija koju prodaje smještena je na parceli prošaranoj voćkama, višegodišnjim biljkama i cvjećem otpornim na sušu, piše dirt.com. Prvobitno je izgrađena ranih 1990-ih i naknadno je preuređena tako da vodi "do savršenstva", prema listi.

Unutra ima šest spavaćih soba i sedam kupatila, a životni prostor se opisuje kao rustičan, ali elegantan. Mozaik pločice, visoki plafoni, detalji od kovanog gvožđa i starinski lusteri - samo su dio impresivne vile.

Zahvaljujući velikim staklenim vratima i prozorima, kuća je veoma osvjetljena prirodnom svetlošću, i ujedno možete uživati u živopisnim predjelima. Stepenice od cigle, obložene mozaikom, vode do duplih drvenih ulaznih vrata, koja se otvaraju u prostrani foaje.

Dnevna soba ima prelijepi kamin i sobu za vino, sa 750 boca sa kontrolisanom temperaturom, dok se u blizini nalazi formalna trpezarija. 

Dnevna soba. AGENCIJE

Elegantno dizajnirana gurmanska kuhinja opremljena je tzv. ostrvom, gdje se može objedovati, kao i vrhunskim aparatima i pratećim kutkom za doručak.

Na glavnom nivou kuće su i kancelarija, i spavaća soba sa sopstvenim kupatilom, zajedno sa vešerajom sa mašinama za pranje i sušenje veša. Luksuzno mermerno kupatilo je opremljeno podnim grijanjem, sa dva toaleta, kadom za potapanje nogu i parnim tušem.


Terasa. AGENCIJE

Na gornjem spratu su i četiri dodatne spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom.

Definitivno se ne smiju propustiti ni prostrani tereni u stilu odmarališta, zatim bazen i banja, zabavni paviljon sa roštiljem i frižiderom za vino, staklenikom i brojnim mjestima idealnim za opuštanje. Postoji nekoliko pomoćnih objekata, a u jednom od njih je bilijar.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.