MUZIČKA DIVA

Adel progovorila o zarukama s novim dečkom i mogućoj prinovi

Na dodjeli muzičkih nagrada Brit Awards Adel je uočena s dijamantnim prstenom

Adel. Agencije

L. K. P.

12.2.2022

Nakon trijumfa na dodjeli muzičkih nagrada Brit Awards, Adel (Adele) je gostovala u šou Grahama Nortona, između ostalog, otkrivši svoje planove na polju karijere i ljubavi s američkim sportskim agentom Ričom Paulom (Rich).

U šou poznatog britanskog voditelja Adel se osvrnula na iznenadno otkazivanje dogovorenih nastupa u Las Vegasu krajem januara. Muzička diva priznala je kako je učinila sve kako bi nastupila, no u navedenom onemogućila je pandemija.


Gostovala u šou Grahama Nortona. Agencije

- Radimo naporno, ali ne želim još otkrivati nove datume dokle god nismo posve sigurni da će koncerata biti. Ali sigurni smo da će biti ove godine, jer već imam planove za iduću godinu. Zamislite da otkažem jer sam trudna, našalila se pjevačica priznavši kako je spremna za drugo dijete.

Na dodjeli muzičkih nagrada Brit Awards Adel je uočena s dijamantnim prstenom na lijevoj ruci zbog kojeg su brojni posumnjali na zaruke muzičke dive.

- Da sam zaručena, zar ne bih to već svima rekla, izjavila je Adele koja je sreću pronašla s 40 - godišnjim Ričom Paulom, američkim sportskim agentom čije slavne klijente uključuje košarkaš Lebron Džejms (LeBron James).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.