DJECA POZNATIH

Šta radi Đurina kćerka dok su joj roditelji u Londonu

Zala je završila prestižnu glumačku školu “HB Studio” u Njujorku, a piše i poeziju

Zala Đurić. Instagram

Piše: L. S. R.

22.10.2021

Branko Đurić Đuro i njegova supruga Tanja Ribič posljednih dana bili su u Londonu, gdje je, prema našim informacijama, bh. glumac sa ljubljanskom adresom snimao film.

Dok je Đuro, kao uvijek, tajanstven, njegova supruga izdašno je pratioce na Instagramu obavještavala o njihovom kretanju po britanskoj prijestonici.

Za to vrijeme, njihova starija kćeka Zala Đurićna svom Instagram profilu objavljivala je zanimljive fotografije. Na jednoj od njih Zala je na prostirci u joga pozi dok u rukama drži cigaretu i čašu, čini se, žestokog pića. Mada nije objavljeno, ovo je vjerovatno fotografija za reklamnu kampanju.

Đuro i Tanja imaju i mlađi kćerku Elu, a Đuro iz prvog brala ima sina Filipa.





Zala Đurić. Instagram

Zala je završila prestižnu glumačku školu “HB Studio” u Njujorku, a osim glume, piše pjesme i poeziju, a sav svoj talent na tom polju pokazala je kao autorica knjige “Zbrka poezije”.

Kad je svojevremeno Đuro trebao reći nekoliko riječi o Zali, duboko je udahnuo, želeći opisati kćerku pravim riječima, onako kako zaslužuje...

- Mislim da je Zala naslijedila talent i od mene i od Tanje. Upotpunila je ono što nama nedostaje, a imamo svako svoje paradne discipline. Nadopunila je to i pokupila najbolje od nas. Ipak, od cijele porodice, fizički i psihički najviše se bacila na nanu Fadilu – izjavio je Đuro jedne prilike za "Avaz".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.