ZADRUGARI U ŠOKU

Nadežda i Toma zamalo se fizički sukobili: Iznijeli prljavi veš

Nisi mislio na naše dijete dok si me varao

Nadežda i Toma se sukobili. Printscreen

Piše: N. Aj.

19.12.2020

Nadežda Biljić narednih sedam dana provest će u "Zadruzi". Odmah po ulasku se obratila zadrugarima i Tomi Paniću s kojim ima dijete. Panić je tokom aktuelne sezone ovog rijaliti šoua varao Nadeždu s Paulom Hublin.

- Dobro veče svima, ja sam Nadežda Biljić nezaposlena. Muža nemam slobodna sam žena, imam nešto za muža u koferu, ne znam što bježi, ja ne ujedam. Pošto mama nije imala vremena da ti javi od pljuvanja mene, dijete nam više nema sondu. Niko te od nas ne mrzi, tašta ti je rekla da joj ništa ne duguješ, ja te ne mrzim, nadam se da će ti ovo biti lekcija, majka ti je poželjela da nađeš ljubav u "Zadruzi 4", podržavala te je i sa Milicom, Paulom, Draganom. Dijete je dobro, dobija na kilaži. Pare nisu potrošene. Došla sam da zaštitim dijete - kazala je, između ostalog, Nadežda.

Dodala je da dok je varao nije mislio na njihovo dijete.

- Na mog sina, kojeg sam ja jedva rodila. Tvoja majka me pljuvala, saznala sam da je pitala da li je dijete tvoje. Imam 48 kilograma zbog tebe i tvoje majke. Šta ti pričaš za mene - govorila je Nadežda.

- Šta si ti pričala za mene - pitao je Panić.

- Tvoj rođeni brat je prijetio da će da nas pobije, tvoja majka ima lažne profile i špijune, dragi moj Tomislave - siktala je Nadežda.

Sukob nevjenčanog para. Printscreen

Panić joj je još rekao kako nije mogao na kafu da ode, a da ga ona ne napadne gdje je bio i šta je radio.

Sav prljavi veš su istresi pred ostale zadrugare i auditorijum.

U jednom momentu, Nadežda je krenula na Tomu šoljom, ali joj je on oduzeo i vratio na sto.

- Voljela bih da uđe i tvoja majka u rijaliti pa da se obračunamo - bijesno je rekla Nadežda te dodala da je njen nevjenčani suprug u "Zadrugu" ušao da bi je se otarasio.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.