NAJAVA

„TV Extra“ u petak: Lidija Bačić Lille o „Revoluciji“, glumi i muškarcima, jutjuber Lošmi Panda o svojim favoritima, najpotpuniji sadržaj sapunica

U "TV Vremeplovu'' sve o filmu "Pljačka Trećeg rajha "

Piše: L. K. P.

10.12.2020

Naslovnica TV Extre. Avaz


„TV Extra“, prilog „Dnevnog avaza“koji izlazi petkom, sutra donosi niz ekskluzivnih i zanimljivih sadržaja. U ekskluzivnoj ispovijesti atraktivna hrvatska pjevačica Lidija Bačić Lille otkrila je sve o svom kalendaru kojim tradicionalno počasti fanove, kakav ima odnos s bh. publikom, kako održava figuru, vidi li se u svijetu filma i koji je tip njenog muškarca

- Čim prođu ove zabrane - dolazim. Prošle godine sam intenzivnije dolazila u Sarajevo, imali smo u planu da održimo koncert u dvorani, ali nas je situacija zaustavila. Volim Sarajevo i imam tu prijatelje i prijateljice koji me provedu po najboljim restoranima. Obožavam vaš humor, opuštenost i gostoljubivost. Jako ste slični nama iz Splita - rekla je Bačić.

Nakon što je nedavno preminuo Mustafa Nadarević, mnogi su postavili pitanje kakva je budućnost hit-serije „Lud, zbunjen, normalan“, u kojoj je veliki glumac igrao glavni lik Izeta Fazlinovića.

Popularni jutjuber Miloš Ivanović, poznatiji kao Lošmi Panda u "TV izboru" otkriva svoje  favorite, a „TV Extra“ donosi i najpotpuniji sadržaj sapunica, koje se emitiraju na programima bh. TV kuća.

U "TV Vremeplovu'' sve o filmu "Pljačka Trećeg rajha ", u kojem glume Dragan Nikolić, Nikola Đuričko, Katarina Žutić i Isidora Minić.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.