NAJAVA

„TV Extra“ u petak: Nives Celzijus otkriva kakav mora biti njen muškarac, Sandra Afrika o svojim favoritima, najpotpuniji sadržaj sapunica

U "TV Vremeplovu'' sve o bh. filmu "Sutjeska" u kojem je Tita glumio glumački velikan Ričard Barton

Piše: L. S. R.

3.12.2020

Naslovnica TV Extre. Avaz

„TV Extra“, prilog „Dnevnog avaza“ koji izlazi petkom, sutra donosi niz ekskluzivnih i zanimljivih sadržaja. U ekskluzivnoj ispovijesti svestrana Nives Celzijus (39), članica žirija muzičkog šoua „Tvoje lice zvuči poznato“ (TLZP), govori o ovom takmičenju, ali je i otkrila čime se još bavi za vrijeme pandemije koronavirusa, ima li vremena za pisanje, koliko joj pomaže fizički izgled u karijeri i koji je njen tip muškarca.

- Radila sam na još nekim projektima koji su mi ipak omogućili da bez straha i strepnji izdržim ove mjesece. Nastojim maksimalno poštovati mjere i zaštititi svoje bližnje i one koji spadaju u rizične skupine. No, ja sam takva i u sezoni gripa. Smeta mi nedostatak ljudske empatije i sebičnost. COVID-19 nas je naučio da postoje ljudi kojima je problem staviti masku na 10 minuta - rekla Nives je između ostalog.

Agilni tim emisije "BHT 1 uživo" govori o svojoj emisiji te ističu kako su u tri mjeseca imali više od 350 gostiju.

Pjevačica Sandra Afrika u "TV izboru" otkriva svoje  favorite, a „TV Extra“ donosi i najpotpuniji sadržaj sapunica, koje se emitiraju na programima bh. TV kuća.

U "TV Vremeplovu'' sve o bh. filmu "Sutjeska", u kojem je Tita glumio glumački velikan Ričard Barton (Richard Burton).

Donosimo novosti s bh., regionalnih i svjetskih TV kuća.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.