MANEKENKA I MODEL

Djevojka voditelja "Potjere" zna kako da privuče pažnju

Jelena Katarina Kapa pozirala je nauljena u golišavom izdanju

Jelena Katarina Kapa. Instagram

L. K. P. / Avaz.ba

16.8.2020

Manekenka i model Jelena Katarina Kapa najnovijom je objavom na Instagramu pokazala čime je zavela popularnog voditeljakviza "Potjera"  Joška Lokasa, a pritom razveselila brojne fanove željne njeih golišavih fotki.


Atraktivna Dalmatinka obožava pokazivati u vrlo seksi izdanjima. Instagram

Da joj nije problem pozirati u oskudnim izdanjima, pa čak se ni skroz razodjenuti pred objektivom, Jelena Katarina Kapa priznala je već davnih dana. Stoga ne čudi da se u ljetnim mjesecima ova atraktivna Dalmatinka obožava pokazivati u vrlo seksi izdanjima.



Jelena i Joško: Uživaju u Dubrovniku. Agencije

Trenutno Jelena Katarina odmara u Dubrovniku, gdje je i nastala njena posljednja objava. Na njoj djevojka voditelja Joška Lokasa pozira u kraljevsko plavoj nijansi bikinija koji zapravo otkriva sve njezine atribute. Pritom je nauljila preplanulo tijelo te se udobno smjestila među stijene i pohvalila se vitkom figurom. Od aktualnih modnih dodataka nosila je maramu na glavi, koja joj je pritom poslužila i kao zaštita od jakog sunca.

Inače, osim što se u bavi modelingom i glumom po potrebi, Jelena je diplomirala nedavno odnose s javnošću u sportu na privatnom veleučilištu VERN. Jednom je prilikom otkrila da se vidi čak i u ulozi voditeljice, te da bi rado otišla stopama svoga odabranika koji je u tom poslu već dugi niz godina.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.