POZNATI

Kejt Bekinsejl pozvala policiju, nakon što se susrela sa progoniteljem

Kejt je tokom godina imala nekoliko zastrašujućih scena sa fanovima koji su joj čak i prijetili da će je izbosti

Bekinsejl: Pozvala policiju. Agencije

Avaz.ba

27.4.2020

Glumica Kejt Bekinsejl (Kate Beckinsale) nazvala je policiju nakon susreta sa progoniteljem u svom domu u Brentvudu, a nekoliko policajaca je viđeno na glumičinom imanju kako pregledaju narandžasti ruksak koji je ostao iza progonitelja. 

Policajci su nosili maske za lice dok su pretraživali ruksak u rukavicama, također provjeravajući jednu osobu koju su zatekli na mjestu događaja. Sve pretrage vršile su se u Kejtinom vrtu, ali ona nije viđena. 

Policija pregleda narandžasti ruksak. Agencije

Kejt je tokom godina imala nekoliko zastrašujućih susreta sa progoniteljima, uključujući i odlaganje pojavljivanja na "Comic Conu" 2017. godine, jer je fan uhapšen dok je čekao da je upozna. "TMZ" je u to vrijeme izvijestio da je Teri Li Rep (Terry Lee Repp) pratio Kejt po cijeloj zemlji - i čak joj prijetio da će je izbosti. 

Navodno je isti muškarac uspostavio fizički kontakt s njom prethodnih godina, te je bio pritvoren i uklonjen s drugog događaja 2016. godine kojem su oboje prisustvovali. Policija je prethodno rekla da Rep ima "iracionalnu opsesiju žrtvom i da je putovao po zemlji u namjeri da je uznemiri".  Nakon incidenta iz 2017. Kejt je podnijela prijavu protiv njega, ali su sve optužbe odbačene, prenosi "The Blast".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.