SAMO VESELO

Opra opuštena u karantinu: Kuha, pjeva, pleše...

Mislim da vino i muzika čine obrok mnogo boljim, rekla je Vinfri

L. K. P. / Avaz.ba

20.4.2020

Legendarna televizijska voditeljica Opra Vinfri (Oprah Winfrey, 66) "osuđena je" na izolaciju zbog pandemije koronavirusa baš kao i ostatak svijeta. No, uprkos svemu, nastoji biti pozitivna pa je svojim pratiocima na Instagramu pokazala da se zabavlja.

Snimila se kako kuha večeru, a sudeći prema njenom opisu pored objavljenog videa, jučer je uranila s kuhanjem večere kako bi mogla uživati u virtuelnom live koncertu koji je organizirala pjevačica Lejdi Gaga (Lady, 34).

- Bacila se na kuhanje, a dok je spretno miješala kuhačom Opra je zaplesala i zapjevala. Počastila se i čašom vina i veselo u ritmu muzike miješala hranu.


Vinfri: Počastila se čašom vina. Instagram

- Mislim da vino i muzika čine obrok mnogo boljim - dodala je uz video.

- Volimo te, Oprah. Širiš tako pozitivnu energiju - pisali su joj njeni pratioci u komentarima ispod videa. Mnogi su primijetili kako je njena kuhinja prostrana pa su komentirali kako im se sviđa i da bi plesali tamo cijeli dan.

Vinfri suosjeća s trenutnom situacijom, a uvidjela je kako je problem sa pandemijom koronavirusa zaista veliki. Donirala je 10 miliona dolara za borbu protiv koronavirusa.

- Darujem 10 miliona dolara kako bih pomogla Amerikancima u ovoj pandemiji u gradovima širom zemlje i u područjima u kojima sam i sama odrasla - napisala je voditeljica.

Finansijska donacija namijenjena je osiguravanju hrane za one najugroženije, za djecu, kao i za starije i nezaposlene.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.