HOLIVUD

Kad se "očajna kućanica" slika u bikiniju

Napokon sam shvatila kako se osjećati dobro u svojoj koži

Hačer: Nedavno proslavila 55. rođendan. Agencije

Avaz.ba

13.12.2019

Teri Hačer (Hatcher), glumica najpoznatija po ulozi u seriji "Očajne kućanice", proslavila je nedavno 55. rođendan i povodom toga podijelila je sa svojim pratiocima na Instagramu tajnu svoje vitke linije.

Lijepa glumica objavila je svoju fotografiju na kojoj pozira u smeđem bikiniju, otkrivajući isklesano tijelo, lijepo oblikovane mišiće, ali i vrlo vitku liniju. Sve je to rezultat mukotrpnog vježbanja. 

Za nju je, kako je objasnila u postu, vježbanje način na koji održava dobro zdravlje i kondiciju, a ne sredstvo kojim postiže to da izgleda dobro gola. 

- Zašto sam onda objavila svoju fotografiju u bikiniju? Pa zbog toga što je to moja istina i biti u ovom 55-godišnjem tijelu je zapravo oslobađajuće. "Očajna kućanica" također je dodala:

 - Evo u čemu je stvar, napokon sam shvatila kako se osjećati dobro u svojoj koži. Možda ne svaki dan, ali često. Imate dovoljno godina da uviđate čudo života, a dovoljno ste mladi da biste uživali u tom saznanju. Možete istovremeno biti ranjivi i jaki. Možete oprostiti drugima i sebi. Spremni ste uložiti napor da postignete cilj... ili ne. I to je uredu.

Teri Hačer. Instagram

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.