FENDI

Ketrin Zeta-Džons i Keris: Kakva majka takva kćerka

Naziv kampanje je „Ja i moja Peekaboo“ a započela je prošle godine i svakog mjeseca prikazuje drugi poznati dvojac

L. KARAHMET-PUJAGIĆ

3.11.2019

Ketrin sa kćerkom Keris. Agencije

Ketrin Zeta-Džons (Catherine Zeta-Jones) i njena šesnaestogodišnja kćerka Keris (Carys) zaustavljale su poglede na ulicama Rima pozirajući zajedno u modnoj igri koju je kreirao italijanski luksuzni brend „Fendi“.

Poznata mama i kćerka spremno su uskočile u tražene uloge za ovu briljantnu kampanju koja odiše elegancijom i luksuznim notama zbog svojih krojeva i materijala. Svojim prisnim odnosom, nježnim pogledima, ali i dobrim genima koji su prešli s 50-godišnjakinje na mladu tinejdžerku, Ketrin i Keris zaokružile su ovu modnu priču.



Bez razlike


Većinu scena su snimale na ulicama Rima te je ovo za njih dvije bilo jedno lijepo novo zajedničko iskustvo.

U to da šesnaestogodišnja Keris nevjerovatno liči na svoju poznatu mamu moglo se uvjeriti i ovog ljeta kada su zajedno pozirale na naslovnici španskog izdanja „Vanity Faira“, no kampanjom za modnu kuću „Fendi“ još su jednom zapanjile svojom sličnošću.

„Fendijeva“ kampanja se zove „Ja i moja Peekaboo“, a započela je prošle godine i svakog mjeseca prikazuje drugi majka-kćerka dvojac s njihovim kultnim „Peekaboo“ torbicama.

Cilj im je, da angažiranjem majki i kćerki žele pokazati da spomenuta torbica ne poznaje generacijske razlike i da je namijenjena ženama svake dobi.



19. godišnjica


Ketrin i Majkl Daglas ( Michael Douglas) pored Keris imaju i 19-godišnjeg sina Dilana (Dylan), koji je za razliku od sestre mnogo živahniji. Legendarni glumac ga je u nedavnom intervjuu opisao kao pravog divljeg tinejdžera kojeg trenutno pucaju hormoni.

Uprkos razlici od 25 godina, Majkl i Ketrin izgledaju skladniji nego ikad. Ove godine proslavit će 19. godišnjicu braka, a upoznali su se na večeri na Deauville Film Festivalu 1998. godine. Spojio ih je zajednički prijatelj Deni Devito (Danny, 74), a nije dugo trebalo da joj Majkl kaže da želi biti otac njene djece.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.