OTVORENO

Pjevačica Šer: Razmišljajte kao muškarci i ne brinite se previše

Dala odličan savjet

Šer: Dala odličan savjet. Arhiv

Avaz.ba

31.10.2019

Pop pjevačica Šer (Cher) u intervjuu za "Marie Claire" otkrila je svoja životna iskustva i lekcije koje je naučila, kao i loše odluke koje je donosila u životu.

Na mjesto na kojem se danas nalazi doveli su je sreća, talent, ali i sposobnost da se mijenja, a najbolji poslovni savjet dobila je od same sebe, a on glasi: “Nastavi da ideš uvijek naprijed.”

Kao lošu odluku koju je donijela u životu navela je primjer odbijanja uloge u kultnom filmu “Telma i Luiz”, jer je bila “prebolesna” kada su joj to ponudili.

Smatra da je njen posao blagoslov, jer je zahvaljujući njemu mogla mnogo putovati i posjećivati razna mjesta te upoznavati divne ljude, ali za šou biznis kaže da je “pravo ratno polje”, prenosi Indeks.

Na pitanje šta bi svaka žena trebala uraditi tokom života, Šer je dala jedan odličan savjet.

- Razmišljajte kao muškarci i ne brinite se previše. Muškarci ne razbijaju glavu stvarima koje muče žene. Žene se ponašaju kao gnijezdo i pokušavaju da podnesu sve odjednom - poručila je pjevačica.

Uputila je i savjet ženama slomljenog srca, kojima je poručila da ga “zalijepe lijepkom jer ima još 'mnogo riba u moru'”.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.