ŠOKANTNO

Era stravično zaprijetio Đorđu Davidu: Pedofil će mu pokazati kako se pomjeraju svi organi u tijelu

Era Ojdanić i Đorđe David. Agencije

Avaz.ba

1.7.2019

Roker i član žirija "Zvezda Granda" Đorđe David (54) oštrim komentarima opisao je stanje na estradi i razliku između trenutnih dešavanja i onoga kako je bilo prije 20 i više godina, prenosi Telegraf.rs.

On je prokomentirao Darka Lazića (27) i Eru Ojdanića (71), rekavši da je mlađi pjevač "razvaljen od svega i svačega napravio onakav sudar" i da treba da odgovara, a da je Ojdanić pedofil.

- Imate izvođače narodne muzike koji ne odgovaraju za javno deklariranje kao pedofili, kao što je Era Ojdanić. Šta ćemo s tim? R’n’r nije nikada imao takve primjere, barem ne u Srbiji. Na roku su odgajane generacije, a onda su došli zli i otjerali pitome - objasnio je David.

Ojdanić je burno reagirao na Davidove riječi.

- Ma, ko je bre taj Đorđe David?! Čuo sam za njega, ali nešto kroz maglu. Kažete da je rekao za mene da sam pedofil i da treba da budem u zatvoru? Pa evo, sad će Era da mu objasni neke stvari. Taj pametnjaković se uhvatio za mene pošto sam dobar pjevač. Ma ne dobar, nego najbolji! Zašto se nije uhvatio za nekog nebitnijeg nego je našao da se uhvati baš za Eru Ojdanića, mamu mu je*em - kazao je Era nastavljajući: 

- Evo, prenesite mu da se spremi da njega Era na*uzi kako treba i da mu pokažem kako je*e pedofil i kako pomjera sve ograne u tijelu. A kada završim s njim, onda ću sam da se odvezem u policiju, da im ne stvaram trošak prevoza. Mogu da idem u Požarevac u zatvor, a mogu i u Centralni, on mi je bliži. Sram ga bilo, namjerno se uhvatio za mene da bi sebi digao cijenu - rekao je Ojdanić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.