JET SET

Društvenim mrežama kruži snimak pijanog glumca iz serije "Igre prijestolja"

Kit Harington. Arhiv

Index.hr

30.5.2019

Ovih dana fanove serije "Igre prijestolja" iznenadila je vijest da je glumac Kit Harington, koji u seriji glumi Džona Snova (Jon Snow), završio na rehabilitaciji zbog stresa, iscrpljenosti i problema s alkoholom.

Nakon te vijesti društvenim je mrežama ponovo počeo kružiti snimak koji je prošle godine objavio portal TMZ, kad su kamere uhvatile Kita, očito pijanog, kako tetura po baru i pokušava se pridružiti partiji bilijara.  

Iako se ponašao prilično mirno, na kraju su mu prišli zaštitari i zamolili ga da ode.

Sudeći po komentarima, fanovi mu to nisu zamjerili.  

- Pijana osoba u baru? Ne mogu vjerovati. Da nije slučajno i mlad?", "Kralj na sjeveru se može ponašati kako god želi", "Prilično je miran za pijanu osobu, ne shvatam zašto ga grabe kao da je nešto skrivio, vidio sam puno gorih pijanaca", "On je najmirniji pijanac kojeg sam ikad vidjela - pisali su fanovi.

Čini se da su se stvari glumcu ipak otele kontroli te je njegov portparol nedavno otkrio da se Kit sam prijavio na rehabilitaciju.  

- Kit je odlučio iskoristiti pauzu u svom radnom rasporedu kao priliku da se na neko vrijeme povuče i poradi na rješavanju nekih osobnih problema - rekao je. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.