JET SET

Kajli Džener fotografijom noktiju pokrenula glasine o drugoj trudnoći

Želi imati veliku porodicu

Kajli Džener. Društvene mreže

Avaz.ba

31.3.2019

Manikura Kajli Džener (Kylie Jenner) pokrenula je glasine o drugoj trudnoći. 21-godišnjakinja je objavila fotografiju ružičasto i plavo nalakiranih noktiju. Ona je odabrala ružičasti lak, a njena prijateljica plavi.

Fanovima nije dugo trebalo da ove boje povežu s mogućom drugom trudnoćom omiljene zvijezde, a o kojoj se već dugo špekulira. 

- Znači li ovo da ćeš roditi djevojčicu i dječaka, odnosno blizance - upitao je jedan fan.

A drugi se nadovezao: 

- Je li ovo objava trudnoće? Dječak li djevojčica?

Iako Džener nije otkrila krije li njena posljednja manikura dublje značenje, poznata je po tome da često mijenja boju laka na noktima.

Kajli i njena prijateljica rodile su otprilike u isto vrijeme. Džener je postala majka djevojčice Stormi (Stormy) u februaru 2018., a njena prijateljica je prvu fotografiju svog sina objavila u martu 2018. 

Izvor blizak rijaliti zvijezdi nedavno je za časopis "People" otkrio da Kajli Džener i njen dečko Trejvis Skot (Travis Scott) razmišljaju o proširenju porodice te da će se to dogoditi vrlo brzo.

Kajli želi imati veliku porodicu - pojasnio je izvor. 

Glasine o trudnoći rasplamsala je fotografijom uz koju je napisala "beba broj 2?", ali na upit fanova znači li to da je trudna, dala je negativan odgovor.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.