JET SET

Lepa Brena otkrila istinu o Aleksandri i Filipu, a jedan detalj ju je posebno iznenadio

Pjevačica prepričala kakav je bio prvi susret s unučetom

Lepa Brena. Arhiv

Avaz.ba

17.3.2019

Aleksandra Prijović porodila se 6. marta i na svijet je donijela sina Aleksandra, kojeg je dobila s Filipom Živojinovićem.

Od tog trenutka sreća u domu Živojinovića se umnožila, a ponosna baka Lepa Brena otkriva kako izgledaju dani u kući s bebom.

- Djeca su se fantastično snašla, i Filip i Aleksandra zaista dosta vremena provode s bebom. Njihove majke su non-stop s njima i pomažu im jer je ovo period kada im zaista treba pomoć. Aleksandra je izuzetno nježna i brižna majka i prosto je nevjerovatno da je ona već prvi dan ustala iako je imala carski rez, što nismo očekivali. Ipak je to jedan operativni zahvat, ona je hrabro ustala i kreće se. Vjerovatno je drži ta ljubav i taj adrenalin, kada imate bebu to je novi osjećaj, jedna nova ljubav koja je beskrajna i ispuni vas do posljednje ćelije u tijelu - kaže Lepa Brena.

Ona ističe da ju je preplavio poseban osjećaj kada je vidjela svog supruga kako u naručju drži prvo unuče.

- Kada sam vidjela Bobu s bebom, toliko mi je u njegovom zagrljaju Aleksandar djelovao sitno s obzirom na Bobinu krupnoću, međutim, on je jaka i snažna beba. Sve je to nevjerovatno, pa i njemu. Neponovljiv je osjećaj, radostan, kada u rukama držite dijete od svog djeteta, presretni smo - priča Lepa Brena.

Balkanska zvijezda ne krije da će ona i njen suprug itekako razmaziti unuče. 

- Čekali smo da dobijemo bebu od naše djece i dočekali. Svaki dan kada ga vidimo, sve smo više i više zaljubljeni u njega, mislim da će biti jedno veoma razmaženo dijete - obećava pjevačica.

Ona prepričava i kako su izgledali prvi susreti s nasljednikom.

- Dok su Aleksandra i beba bile u bolnici, pošto nije preporučljivo da puno nas bude tamo, ali nismo mogli odoljeti pa smo dobivali kompletnu opremu s maskama, mantile i onda kada smo s njim malo smo ga držali, mazili, ljubili, ma predivan osjećaj - objašnjava Lepa Brena.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.