JET SET

Sin Majkla Džeksona shrvan: Loše se osjeća, prestao i govoriti

Svi ga nastoje zaštititi od vanjskog svijeta

Blanket Džekson. Društvene mreže

Avaz.ba

11.3.2019

Najmlađem sinu Majkla Džeksona (Michael Jackson), Blanketu Džeksonu (Jacksonu) teško je pao skandal o optužbama seksualnog zlostavljanja maloljetnika koje se njegovom ocu stavljaju na teret. Zbog dokumentarca "Leaving Neverland" digla se prašina i u javnost izlaze nove informacije o životu preminulog kralja popa.

- Oduvijek je bio najglasniji dječak u razredu, sad to više nije tako. Povukao se u sebe, osjeća se loše, a čak je prestao i govoriti. Zabrinut sam za njegovo zdravlje, shrvan je zbog svega što se govori o Majklu - priznao je pjevačev nećak u šouu voditeljice Viktorije Derbišajer (Victorija Derbyshire). 

Svoju zabrinutost zbog Blanketovog stanja izrazio je i njegov kum Mark Lester, inače dobar prijatelj preminulog Džeksona.

- Svi ga nastoje zaštititi od vanjskog svijeta, ali to je nemoguće. Samo se povlači u sebe i teško mu je zbog svega što se događa, a to nije nikako dobar način da mu se pomogne. Blanketa pokušavaju potpuno izolirati i to stvarno nije uredu - rekao je Lester za britanski Sun. 



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.