MISTERIJA

Četiri mjeseca od vjenčanja Megan otkrila veliku tajnu koja se krije na ovoj fotografiji

Iznenađenje za supruga

AFP

Dnevnik.hr

24.9.2018

Princ Hari (Harry) i Megan Markl (Meghan Markle) vjenčali su se 19. maja ove godine.

Kraljevski par tako je u braku tek nešto više od četiri mjeseca, no o raskošnoj ceremoniji još se ne prestaje pričati jer svako malo isplivaju neki novi detalji.

O posljednjem se raspričala sama vojvotkinja od Saseksa, i to u dokumentarcu pod nazivom "Queen of the World", a radi se o detalju na raskošnom velu koji je nosila na jednom od najvažnijih dana u svom životu.

Veo je bio dugačak nekoliko metara te je savršeno odgovarao jednostavnoj vjenčanici s dugim rukavima koju je odabrala, a vojvotkinja je priznala kako je ona bila glavni "krivac" za njega. 

Naime, na velu su se našla 53 cvijeta u čast 53 zemlje Komonvelta, a upravo je to bila njena ideja. 

- Znala sam da će to biti zanimljivo iznenađenje za mog supruga, koji do vjenčanja nije imao pojma što se događa. Bio je vrlo sretan kad je saznao što sam napravila za naš poseban dan - govori Megan u ovom dokumentarcu.

Iako se otprije znalo što simboliziraju cvjetovi, sve do sada se nije znalo da je ta ideja bila njena. Kako je sama izjavila u nastavku, kao članici britanske kraljevske porodice, bilo joj je veoma važno da sve zemlje budu uključene da bi im pokazala da je svjesna važnosti svoje uloge i odgovornosti koju je dobila s njom.





Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.