STAJLING

Kćerka Massima Savića nosi hit-haljinu sezone i odlično joj stoji

Mirna Savić

Index.hr

18.6.2018

Atraktivna Mirna Savić ima odličan mladenački stil.

Kćerka (25) našeg popularnog pjevača Massima široj javnosti postala je poznata početkom ove godine, kada je postala voditeljica jedne muzičke emisije na RTL-u, iako je novinarski zanat prije toga kovala na radiju.


A osim što je talentirana i uspješna, Mirna ima i odličan stil, što odaje samo jedan pogled na njen Instagram profil koji nudi pregršt modne inspiracije.

Svojim besprijekornim stilom osvojila nas je i na jednom eventu koji je za vikend održan u zagrebačkom parku Zrinjevac. Mirna je za tu priliku složila odličan mladenački i trendi stajling koji je upotpunila i kul frizurom.


Haljine s dugmićima jedan su od vodećih trendova sezone, a Mirna je izabrala model u maslinastozelenoj nijansi koja savršeno pristaje njenoj puti i boji kose. Uz hit haljinu, espadrile na prugice su bile savršen izbor.

Temperature su za vikend bile nešto niže pa je preko haljine prebacila smeđu kožnu jaknu koja se odlično uklopila u ljetni stajling.

Mirna je potvrdila i da su pletenice uvijek super ideja, a ona je svoju kosu splela u krunu te look odlično zaokružila visećim naušnicama.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.