PROSLAVIO 84. ROĐENDAN

Čak Noris objavio snimak iz teretane, pratioci u nevjerici: "Tegovi se moraju odmoriti"

"On ne diže tegove, samo je isključio gravitaciju", jedan je od komičnih komentara

Postao živuća legenda. Instagram

E. Ag.

20.8.2024


Vjerovali ili ne, Čak Noris (Chuck Norris) je prije nekoliko mjeseci proslavio 84. rođendan, a koliko se osjeća mlado, pokazao je nedavnim snimkom na kojem diže tegove u teretani.

- Priča se da će kada završim s vježbom utezi trebati malo odmora, haha! Šalu nastranu, nadam se da vam je ljeto odlično i da će vam takva biti i cijela godina - poručio je i u snimku naveo: "Samo se zagrijavam."

Naravno, fanovi su iskoristili priliku i dobro se našalili, a zabavnih komentara nije nedostajalo, piše Index.hr.

- "Ovo je laž, on se ne zagrijava, nego odmara", "Ne mora dizati tegove, oni se sami dižu", "Tegovi se boje da su teški", "Previše je snažan", "Čak Noris se ne zagrijava, njegovi tegovi se hlade", "Potresi u Kaliforniji jer je Čak Noris spustio utege", "On ne diže tegove, samo je isključio gravitaciju" , "Došao sam samo zbog komentara ", samo su neki od komentara.

Podsjetimo, Noris se proslavio kao zvijezda akcijskih filmova 80-ih i 90-ih, a u svijet Holivuda ušao je nakon što se sprijateljio s Brusom Lijem (Bruce Lee) i dobio ulogu u filmu Enter the Dragon. Ipak, tek ulogom u seriji Walker, teksaški rendžer ostvario je svoj kultni status i postao živuća legenda.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.