GODI MU RAZVOD

Nova frizura za novi početak: Ben Aflek potpuno promijenio imidž

Mnogi se šale da je to najbolji dokaz da Dženifer Lopez više nije u braku s njim jer mu nikada ne bi dozvolila da izgleda ovako

Neki ovaj potez smatraju krizom srednjih godina. Facebook

E. Ag.

5.8.2024

Gotovo je, Ben Aflek i Džej Lo se razvode, ali iako je taj formalni dio još prilično daleko, kako pišu američki mediji, Ben ne izgleda pretjerano zabrinuto. Štaviše, mnogi kažu da posljednjih dana izgleda bolje nego ikad.

U subotu je snimljen s novom, modernom frizurom, obrijanom sa strane, a mnogi se šale da je to najbolji dokaz da pjevačica nema više nikakav utjecaj nad njim, jer mu takvo nešto nikada ne bi dozvolila.

Neki ovaj potez smatraju krizom srednjih godina, dok drugi kažu da je Ben dokaz da i muškarci mijenjaju frizuru kad žele da promijene svoj život.

Glumac je za ležernu vožnju obukao crnu majicu i kožnu jaknu te se provozao kroz Los Anđeles na svom motociklu.

Nedavno je kupio imanje vrijedno 20,5 miliona dolara, a kako piše Daily Mail, Ben je digao kredit od 10 miliona dolara. Nova nekretnina s pet spavaćih soba i šest kupatila kupljena je na rođendan njegove 55-godišnje uskoro bivše supruge Dženifer Lopez.

Glasine o razvodu poznatog para poslije dvije godine braka počele su da kruže početkom ljeta kad su svoju vilu na Beverli Hilsu stavili na prodaju za 68 miliona dolara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.